Koffie bij de kapper

De beste kapsalon van Noord Holland 2017

Sinds dit jaar heb ik een hele fijne kapsalon ontdekt! De beste kapsalon van Noord Holland 2017 Liff kappers in Badhoevedorp.

“Award winning salon 2017”

Nu las ik ergens een stuk over deze ‘Award winning’  salon. Liff kappers uit Badhoevedorp en deze wilde ik ook wel eens bezoeken. Daar binnengekomen zag ik een mooie witte salon met een fris modern interieur.

Marlijn de eigenaresse van deze mooie salon is een leuke vlotte meid die alle tijd neemt om je haar te bespreken. Je ziet dat zij kennis van zaken heeft en ze geeft goed advies.

 

[bol_product_links block_id=”bol_5a3ada9574010_selected-products” products=”9200000041322725″ name=”Stijltang” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”67C2B0″ deliverytime_color=”67C2B0″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

 

Verwenning alom!

Ondertussen word ik verrast met een prachtig plateau waarop een cappuccino, wat kruidnootjes (omdat de sinterklaasperiode aanbrak) en een glaasje water en een jus d’orange op staat. Nu had ik zelf wat lactose vrije melk mee en het was geen probleem om hier mijn favoriete koffie van te maken.

 

Hairstyle!

Nadat wij samen een keuze hadden gemaakt welke look mijn haar moest hebben, werd  mijn haar volledig in de folies gezet voor een mooie kleur nuance van low en highlights.  Daarna kwam er nog een toner overheen om mijn blonde plukken iets te matteren . De treatement eindigde met een heerlijke hoofdmassage, geföhnd coupe en als finishing touch werd mijn haar nog in de krul gezet en ik was Ready to Go! Had ik vermeld dat ze in 2016 ook deze prijs in de wacht sleepte voor Noord Holland?

 

Leuke hangplantjes

 

Laat je mij weten hoe jouw ervaring was?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.