Purpuz planner Pink edition 2019

  1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Purpuz planner Pink edition...

Purpuz planner Pink edition 2019

Ik ontving deze prachtige Purpuz Planner van Clen Verkleij, lifestyle and business coach en founder van Purpuz. Deze komt perfect gelegen om uit te proberen!

Op een werkdag moet ik veel schakelen in mijn hoofd. De stroom aan informatie die ik ontvang en te verwerken heb op een werkdag is echt veel. Uit iedere vergadering, bijeenkomst of gesprek wat ik voer met mijn stakeholders of collega’s komen altijd weer nieuwe plannen, acties of nieuwe projecten voort. Heel mooi, want ik krijg er altijd inspiratie van! Echter ben ik niet de beste in het verwerken en verder uitschrijven van mijn ideeën (guilty!). Daardoor helpt het mij om eerst alles op te schrijven en overal korte notities van te maken. Bij kleine acties die ik uit wil zetten voldoen korte notities, maar die losse memo’s zijn toch niet handig. Ik schrijf veel in notitieboekjes op en ook op mijn ipad. Maar deze planner zou mij nu moeten gaan helpen om meer structuur te geven in mijn projecten en mijn doelen te behalen zowel op werkgebied als prive!

Structuur en mindmappen

Deze Purpuz planner zorgt voor overzicht. Ik bestudeerde de uitleg hoe je alle werktools kan uitvoeren. Ik probeer dit nu wel eerst op een afzonderlijk blad omdat ik de mooie agenda cq planner niet direct wil vervuilen met verkeerde ideeën of aantekeningen. (Dat perfectionistische tintje komt weer naar voren soms:)

Dagelijkse en wekelijkse planning

Er is dagelijks voldoende plaats om je dag doelstelling en evaluatie op te schrijven en je afspraken te noteren.

Iedere week een inspirerende spreuk is ook fijn. Aan het einde van de maand kan je vragen aan jezelf beantwoorden en monitoren hoe ver je al bent.

Ik merk wel dat mijn doelen van 4 weken terug nog niet behaald zijn. Tijd en gebrek aan energie is mijn valkuil. Moeder zijn van een jong kind met een drukke baan en een studie ernaast vind ik best een pittige combinatie. Standaard val ik vrijdagavond in slaap bij het tv kijken. Uitslapen kan al jaren niet..Dacht jij ook al dat je het druk had vóórdat je moeder werd? 🙂

Hier maak ik gebruik van het week overzicht. Mijn afspraken maak ik digitaal zodat alles in mijn 2 iphones en ipad staat.

Het roer om!

Deze Purpuz planner 2019 geeft eigenlijk goed weer wat je nodig hebt. Structuur om jezelf in te laten zien wat ‘belangrijk’ is en wat ‘minder’ en wat nu echt ‘nodig’ is om gedaan te hebben. Wat besteed je uit? Kan dat jou helpen of niet?

Ik ben zo’n perfectionist. Dat heb ik sinds dat ik moeder ben geworden in het ‘huis’ deels wel los kunnen laten, maar ik blijf er toch teveel tijd aan kwijt zijn. Ik wil toch een fris en opgeruimd huis, de kleedkamer overzichtelijk op orde en manlief zorgt voor het onderhoud van de tuin en auto’s en de garage. De garage. Daar wil ik het niet over hebben, 36 m2 plek van ellende! Geen doorkomen aan.

Uitbesteden die taken!

Ik heb geprobeerd hulp in de huishouding te zoeken voor wat extra helping hands. Maar dan doen ze het weer niet hoe ik het wil of zo ontzettend langzaam, (serieus! Ik had iemand die de stofzuiger vastpakte alsof het de baby was die gewiegd moest worden met een slaapliedje. Ohh verschrikkelijk!

Loslaten vind ik blijkbaar toch lastig als het om het schoonmaken gaat;) Ik zie het als een heerlijke workout en mijn nieuwe Apple Watch 4 stimuleert mij nu ook om die extra calorieën te verbranden tenslotte, maar het kost mij gewoonweg teveel tijd! Schoonmaakster gezocht dus!

Tijd inplannen voor een meer succesvol leven!

Ik verdeel het mijn huishoudelijke taken nu door de week heen en dat gaat goed. Maar ik zal ook blij zijn om mijn kostbare vrije tijd te kunnen benutten voor zaken waar ik liever energie in steek, zoals leuke dingen doen met mijn gezin.

Ik kan urenlang onderzoeken waarom mijn ICloud vol zit terwijl alles is overgezet? En dat mijn man roept, ‘joh koop die 500 gig er nu maar bij, zonde van je tijd’.

De purpuz matrix

Opschrijven, me-time inplannen als beloning, purpuz matrix maken en schat in hoeveel tijd je kwijt bent aan het onderwerp in je schema, en de stappen om je ‘kleine’ doel te bereiken, of grotere doel.

Deze Purpuz Planner 2019 helpt je om je hoofd leeg te maken en te visualiseren wat je nog écht zelf moet doen en de fases van belangrijkheid te ordenen.

Conclusie

Deze planner helpt mij bijdragen aan een overzichtelijker,gelukkiger en succesvol leven!

Ik ben nu bijna 4 maanden hiermee bezig en leer nog steeds. Ik hoop van de zomer verder te zijn in mijn ontwikkeling en het optimale uit de planner te halen.

Voor agenda afspraken gebruik ik deze niet. Ik plan sneller en effectiever de afspraken digitaal in zodat ik deze op al mijn devices goed binnen krijg.

Ik heb geprobeerd de planner dagelijks mee te nemen om er telkens een moment gebruik van te maken. Dit lukte niet. Een aantal nadelen, hij is groot en zwaar dus ook in mijn overvolle tas. Ik heb het toch te druk op kantoor en kom niet toe om even 5 min. de planner door te nemen of te gebruiken. Dan blijft het weekend over en daar zoek ik een moment op.

De planner blijft nu thuis op mijn bureau liggen en daar haal ik er mijn inspiratie uit en probeer ik mijn tijd in grote lijnen (vooral privé tijd) te verdelen en er nieuwe plannen in op te schrijven.

Limited edition Pink

Alhoewel ik grijs ook erg mooi vindt, is deze roze wel erg vrolijk! Dus ik ging deze keer voor Pink!

Instagram!

Volg je ons al op Instagram? Deze Purpuz planner kan je volgende week via mijn instagram account

Volg ons op Instagram!

https://www.instagram.com/lifeisa_catwalk (let op de underscore!) bestellen!

 

 

No time to read now?

No worries! Save on Pinterest to read it later.

LIFE IS A CATWALK

LIFE IS A CATWALK

Deze City Mom houdt van reizen samen met haar gezin - Is een échte foodlover- eet graag Aziatisch en alles lactose en tarwevrij! Mede door deze Corona periode komen er ook meer daily lifestyle blogjes voorbij hoe ik de lockdown ervaar.

All Posts

Hi, i'm Dee!

I hope you’re enjoying our free travel guides & tips! If so, please consider supporting our work. 🤗

LIFE IS A CATWALK

LIFE IS A CATWALK

Deze City Mom houdt van reizen samen met haar gezin - Is een échte foodlover- eet graag Aziatisch en alles lactose en tarwevrij! Mede door deze Corona periode komen er ook meer daily lifestyle blogjes voorbij hoe ik de lockdown ervaar.

All Posts

SEARCH HERE!

SOCIAL WIDGET

Related Posts

CHAPTERS

TAGs

8 gedachten over “Purpuz planner Pink edition 2019”

  1. Het lijkt mij een super fijne planner. Zelf plan ik liever online, omdat ik de meeste agenda’s te weinig ruimte vind hebben voor alles wat ik moet opschrijven om het niet te vergeten… hahah

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven