Contact me

Deze blog richt zich op  Travel & Lifestyle ‘ and the things we love’ so contact me!

Daarom is Life is a Catwalk altijd op zoek naar inspiratie voor nieuwe travel blogpost over leuke bestemmingen, strandjes, places to be, must seen, must do’s , little gems, paradise spots, hotels/accommodaties, restaurants in Thailand of Indonesië maar óók in de omgeving van Haarlem/ Amsterdam waar mijn leven zich afspeelt. Of ken jij die ene leuke winkel met die nieuwe ‘ must haves’ items, of juist dát leuke koffietentje waar ze ook lactose en glutenvrije producten serveren, die nieuwe gadget of handige items die ik moet uitproberen? Contact mij!

Life is a Catwalk richt zich dus ook op die trendy working mom die graag op reis gaat of leuke hotspots wilt bezoeken met/zonder haar kind, maar ook graag shopt. Denk ook aan die trendy mama die geïnspireerd raakt door exclusievere ‘woman must haves’  producten, mooie merken van fashion voor haar of kind tot een review voor jaarplanners, bezoek aan een nieuwe hairstylist of kledingwinkel of een (nieuw geopend) restaurant. (She’s Not the typical mommyblogger.)

Zo’n nu en dan een beauty product/behandeling sluiten we bij Life is a Catwalk ook niet uit!

Denk jij dat jij zo iets exclusiefs hebt en dat bij deze blog past? Stuur mij gerust een bericht als jij een review wilt hebben!

I want to hear from you!

Contact me for collabs for travel & lifestyle, beauty fashion products, restaurant/hotel/resort review for you can send me a message:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message