New Coffee place in Hoofddorp

Het nieuwe MIO’s Coffee & Juices gevestigd in Hoofddorp, midden in het centrum op de hoek van de Marktlaan en Burg. Stamplein met terras. De naam komt van het zoontje van de eigenaren. Want de trotste eigenaresse vertelde dat ze samen met haar man de zaak runt. Ze hebben twee schattige kleine kinderen en een derde op komst vertelde ze. Ik was er vandaag om wat foto’s voor mijn blog te schieten en hun héérlijke Almond Latte te proeven!

Update 2021: per 2020 is deze locatie mogelijk overgegaan naar een nieuwe ondernemer.

De corona tijd heeft velen horeca in 2020 de das omgedaan. We hopen dat in de nabije toekomst de horeca weer volop mag draaien!

Interieur

Het interieur spreekt mij aan. Ik hou van industrieel maar ook iets warmere ibiza stijlen. In dit interieur hebben ze veel hout en zwarte metalen gebruikt. Het komt ook prachtig terug in de lampen en schilderijtjes. Stoer en barrista, dat spreekt mij aan! Een mooie lange coffee table om een krantje te lezen met een ontbijtje en een mooie koffie gemaakt door een échte barrista! Lekker even daar je mail lezen op je laptop? Perfecte plek. Nu in de zomervakantie was het erg rustig.

Lactose vrije Latte’s en Juices

Ja écht heerlijk! Weer zo’n tentje waar ik blij van wordt. Een prachtige Almond Latte wordt voor mij klaar gemaakt met een prachtig hartje erboven op! Hier wordt ieder mens toch gelukkig van? De volgende keer ga ik voor een Juice, Veggie met broccoli/spinazie/avocado/limoen en appel of een Exotic met banaan, mango , passievrucht en limoen! Maar vergeet ook de heerlijke ice coffee’s niet op deze plek. Ik zie dat ze een ‘ Banana Espresso’ op de kaart hebben staan, Yummie!

Menukaart

Van pasta’s met kip tot veggie salads! Ik ging deze keer voor de Chicken Salad met kippendijfilet, gewokte groenten met taugé, courgette en cashewnoten. Deze salade werd afgemaakt met wat gemengde sla. De salade kwam aan als een warme maaltijd. Hij was zeer groot te noemen en de prijs is hier ook heel redelijk voor zo’n mooie vullende salade! €11,- betaalde ik hiervoor.

Maar kom je s’middags even voor een ‘MIO bite’?  Bitterbal of Nacho of een portie friet met mayo voor tussendoor? Ook altijd lekker.

Lunch en diner

Iedere dag zijn ze open voor lunch en vrijdag en zaterdag ook s’avonds voor het diner.

 

In Haarlem lunch ik graag bij By ToujoursBooking.com

10 Comments

 • Reply Kreanimo juli 21, 2019 at 8:58 am

  Ziet er een leuke plek uit zeg!

  Erg stijlvol en de gerechten zien er ook goed uit!

 • Reply Daisy de Vos Burchart juli 21, 2019 at 2:45 pm

  Wat een leuke plek zeg om wat te gaan eten en drinken!
  Het is dat het niet in de buurt is, anders gingen we er zeker eens een lekker kopje koffie drinken daar.

 • Reply rachel juli 21, 2019 at 3:53 pm

  het ziet er heel goed en verzorgd uit 😀 ik ga het onthouden

 • Reply Nicole Orriëns juli 22, 2019 at 4:59 am

  Op basis van de foto’s zou ik er graag een keer binnen lopen. Het ziet er heel gezellig uit!

 • Reply ingrid juli 22, 2019 at 7:36 am

  wat een leuk en hip tentje. ziet er echt uitnodigend uit om eens even binnen te stappen

 • Reply Frederique juli 22, 2019 at 11:24 pm

  Lijkt mij een goede aanvulling op het aanbod in Hoofddorp!

 • Reply hippiemeisje juli 24, 2019 at 11:26 am

  Wat een fijn interieur, daar zou ik graag zitten, vermoed ik. Veel ruimte ook, dat vind ik wel fijn

  • Reply Life is a Catwalk augustus 9, 2019 at 4:18 pm

   Interieur is prachtig getyled en zeker in die omgeving kunnen er nog wel wat werkplekjes gecreëerd worden in koffietentjes.

 • Reply Janet juli 27, 2019 at 11:05 am

  Oh ik houd van dit soort plekjes.. ziet er tof en lekker uit! Jammer dat ik niet in de buurt woon. 😞

 • Reply Mieke | mieksmind juli 29, 2019 at 6:13 pm

  Ziet er gezellig uit! De koffie ziet er ook goed uit, jammer dat die niet in mijn omgeving zit

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.