Behind The Blog

  1. Home
  2. /
  3. Behind The Blog

BEHIND THE BLOG

“Life is a Catwalk blog, is een lifestyle en travel blog vol met handige reistips voor het reizen met kids en zonder kids. Hier haal je  inspiratie vandaan! De blog is vooral gericht op Aziatische bestemmingen, vooral Indonesië en Thailand zijn favoriet! Maar ook food, en soms wat trends en ontwikkelingen op het gebied van kinderen, tieners of wat Daisy op dat moment bezig houdt zal je hier voorbij zien komen.”

 

Life is a Catwalk is gekozen als een figuurlijke reis door het leven als vrouw, werkende moeder (van nu bijna een tiener), in het veiligheidsdomein en dat ze tijdens deze reis van alles mee maakt samen met haar gezin. Van avontuur tot de fascinerende ontwikkelingen van een tienerbrein, lekker (uit)eten, of haar favoriete recepten met je deelt. Ze is dol op lekker (goed) eten en een goede wijn, zowel thuis als  buiten. 

Je vindt hier alles over travel, lifestyle, food en de dagelijkse zaken of thema’s die haar interesseren. Ze geeft restaurant tips, eet lactose en tarwevrij en deelt haar recepten. Ze geeft ook een eerlijke review over producten waar ze achter staat en die ze zelf ook zou gebruiken.

So stay tuned and enjoy the ride! x Dee

PSSS wil je een samenwerking? Stuur mij een mail via het contactformulier

 Inspiration to handle the journey like a boss”

Dee, creator Life is a Catwalk

Scroll naar boven