Behind the blog

Behind the blog
       Dee, owner Life is a Catwalk       

Life is a Catwalk is een lifestyle en travelblog vol met travel tips voor het reizen met kids en zonder.

Life is a Catwalk is een figuurlijke reis door het leven als vrouw, moeder en dat ze tijdens deze reis van alles mee maakt samen met haar gezin. Van avontuur tot de lockdown vanwege Covid 19 dus meer gaat koken en houdt naast het reizen ook enorm van lekker lactose en tarwe vrij eten!

Hoe deze blog ontstaan?

Tijdens onze eerste reis door Thailand met baby is het idee ontstaan om deze blog ooit eens te gaan starten om andere mama’s (en papa’s) te inspireren om te gaan reizen met je baby, dreumes of jonge kinderen naar Azië. Wel met een backpack maar not on a budget;)

Dat het juist niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar dat het ook een vakantie voor jou kan worden als mama, echtgenote, vrouw, die een druk gezinsleven naast haar drukke baan er op na houdt.”

Daarnaast blogt ze over lifestyle, food en de dagelijkse zaken of thema’s die haar interesseren geeft ze restaurant tips, eetlactose en tarwevrij en deelt haar recepten.  Ze geeft ook een eerlijke review over producten waar ze achter staat en die ze zelf ook zou gebruiken.

So stay tuned and enjoy the ride! x Dee

PSSS wil je een samenwerking? Stuur mij een mail via het contactformulier!

 ” Inspiration to handle the journey like a boss”