Travel with kids

  1. Home
  2. /
  3. Travel with kids

Waarom reizen met jonge kinderen naar verre bestemmingen?

Travel with kids..Omdat je dit vooral moet blijven doen, juist ook na de komst van je eerste kindje. Het reizen deden wij voorheen heel graag met zijn tweeën, maar ook na de komst van onze dochter zijn wij dit soort reizen blijven ondernemen. Gewoon omdat het kan en omdat het juist ook een leuke nieuwe uitdaging is. Ook omdat mijn reislust verder gaat dan Europa. Ik wil vooral de dingen doen waar ik energie van krijg.
Ik merk dat wij soms geleefd worden vooral in deze huidige maatschappij en soms veel druk ervaren van wat er allemaal van je verwacht wordt, bij ernstige ziekte, op je werk, de opvoeding van je kindje, de sociale druk en ga zo maar door. Daarom vind ik het des te belangrijker dat je blijft doen waar je blij van wordt. En één daarvan is voor mij het rondreizen naar verre bestemmingen en zoveel mogelijk mooie plekken zien met mijn gezin. Mijn voorliefde gaat nu al enige jaren uit naar Thailand en nu weer naar Indonesië. Ik zal er niet om liegen dat ik mij vrij comfortabel voel als ik ook nog eens zo nu en dan kies voor een ‘ ‘ik doe even helemaal niets’- 5 sterren resort in Turkije boek, waar ik gepamperd word en waar ze je op rolschaatsen komen bedienen aan het het zwembad met een luxe cocktail en waar je kind meegenomen wordt voor de kidsclub zodat mama even kan ontspannen…zucht.. en het is maar 4 uurtjes vliegen tenslotte! Ik ben van uiterste.. al denk je misschien ‘ hoe dan?’  Tips Thailand, trip naar de Emerald Cave in Koh Mook met kleuter 

Latest Posts

Eerste keer Azië met jonge kinderen – Waar ga je heen?

Eerste keer Azie? Welk land kies je als je voor het eerst op reis gaat samen met jonge kinderen? Wat neem je mee? Koffer of Backpack? Lees hier voor tips om je keuzes makkelijker te maken tijdens het uitzoeken naar je volgende reis naar Azie met je baby, dreumes, peuter, schoolkind.

Read More
Scroll naar boven