Contact me

Update 2022

Life is a Catwalk richt zich op die trendy working mom die graag op reis gaat met haar gezin en leuke hotspots en food places op zoekt! Ook haar dochter van net 9 leert de mooie smaken ontdekken en schroomt niet voor een oester met blauwe kaas afgelopen zomer! Alles is lactose vrij voor ‘mommy’ en liefst ook tarwe vrij en met sommige zondes als mooie wijnen of een heerlijke cocktail gaat ze ook graag voor een healthy meal. Ze is op de tennisbaan te vinden en sinds kort weer bij de Gym om wat aan haar kracht te werken. 

Reizen

She’s Not the typical mommyblogger:-)

Denk jij dat jij iets hebt dat bij deze blog past? Stuur mij gerust een bericht! Ook voor commerciële samenwerkingen, barteldeals, affiliate marketing etc.

Contact me for collabs for food, travel & lifestyle, products or sponsor stories on Instagram you can send me a message:

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  *Vergeet niet je email adres in te vullen, anders kunnen we geen contact met je opnemen!

  Waar zijn wij van?

  We bloggen hier over Staycations, Verre Reizen, Eten, Duurzame producten en of gewoon mooie producten, Lactosevrij, Lekker eten en koken, Vegan of Tarwevrije recepten zijn onze favorieten. Maar ook zal je wel eens tussendoor een review lezen van beauty producten naast de travel en lifestyle tips die we voor je hebben.

  Daarom is Life is a Catwalk.nl altijd op zoek naar inspiratie! Neem contact met ons op voor een post op onze socials of andere collabs!