Contact Me

  1. Home
  2. /
  3. Contact Me

CONTACT ME

Life is a Catwalk richt zich op die trendy working mom die graag op reis gaat met haar gezin en leuke hotspots en food places op zoekt! Ook haar dochter van net 10 leert naast het ontdekken van de wereld ook haar smaakpupillen ontdekken en schroomt niet voor een oester met blauwe kaas afgelopen toen ze 8 jaar oud was.  Voor ‘me’ is alles lactose vrij voor en liefst ook tarwe vrij. Sommige geneugten van t leven als een mooie wijn of een heerlijke cocktail gaat ze niet snel uit de weg, maar ook voor een healthy meal kan je haar zeker wakker maken! Ze op de tennisbaan te vinden en sinds kort weer bij de Gym sinds de covid om wat aan haar kracht te werken en weer wat in shape te komen:-)

Reizen

She’s Not the typical mommyblogger:-)

Denk jij dat jij iets hebt dat bij dit blog past? Stuur mij gerust een bericht! Ook voor commerciële samenwerkingen, barteldeals, affiliate marketing, persreizen, events, social marketing, mag je contact opnemen. 

Contact me for collabs for food, travel & lifestyle, products or sponsor stories on Instagram you can send me a message:

*Vergeet niet je email adres in te vullen, anders kunnen we geen contact met je opnemen!

Waar zijn wij van?

We bloggen hier over Staycations, Verre Reizen, Eten, Duurzame producten en of gewoon mooie producten, Lactosevrij, Lekker eten en koken, Vegan of Tarwevrije recepten zijn onze favorieten. Maar ook zal je wel eens tussendoor een review lezen van beauty producten naast de travel en lifestyle tips die we voor je hebben.

Daarom is Life is a Catwalk.nl altijd op zoek naar inspiratie! Neem contact met ons op voor een post op onze socials of andere collabs!

Voeg je header hier toe

Scroll naar boven