Disclamer en Affiliate

  1. Home
  2. /
  3. Contact Me
  4. /
  5. Disclamer en Affiliate

Disclamer

Deze blog is geschreven op basis van eigen ervaringen met eigen gepubliceerde foto’s waarvan de rechten van de gepubliceerde foto’s van lifeisacatwalk.nl lifeisacatwalk.com zijn. Bij het dupliceren hiervan zonder toestemming zal er overwogen worden om juridisch op te treden. Deze disclamer is helaas nodig om te plaatsen. 

Do follow links only!

Alleen een naamsvermelding (bronvermelding) of de blog en/of content noemen of herplaatsen op internet zonder ‘do follow’ link en zonder toestemming van eigenaar om zelf voordeel van te krijgen of Lifeisacatwalk.nl / Lifeisacatwalk.com te benadelen, zal juridisch worden overwogen om op te treden.

Ten alle tijden mag wel in positieve zin de blog/bron vermeld worden inclusief een duidelijke do-follow link naar Lifeisacatwalk.nl.

Reacties onder de geschreven blogs kunnen door iedereen gepost worden. Wij vragen respectvolle reacties. Aanstootgevende, discriminerende of vervelende reacties zullen verwijderd worden.

Deze blog is met veel liefde geschreven om anderen te inspireren. Toch kan het zijn dat er gepubliceerde artikelen onjuistheden bevatten of niet volledig zijn.

Aan lifeisacatwalk.nl kunnen geen rechten worden ontleend en de blogger is ook niet aansprakelijk voor directe dan wel indirecte schade die door het gebruik van lifeisacatwalk.nl zijn ontstaan.

LifeisaCatwalk.nl of de (gast)bloggers hierop zijn niet aansprakelijk voor links of doorlinks die niet naar de juiste websites doorverwijzen.

U kunt middels een bericht onder het geplaatste blog artikel ons dit laten weten en zullen we deze aanpassen.

Foto’s gebruiken? Niet zonder toestemming.

Verder mag er niets zonder toestemming van Life is a Catwalk.nl gedupliceerd worden. De foto’s behoren tot eigendom van Life is a Catwalk.nl

Neem even contact op voor toestemming want dat vinden wij juist erg leuk!

Tot zo ver de disclamer en heel veel leesplezier!

Samenwerken

Een samenwerking dmv een advertentie of een review door lifeisacatwalk.nl is mogelijk. Neem even contact op via de contact pagina

Affiliate links

Op deze persoonlijke blog Lifeisacatwalk.nl zal je wel eens een affiliate link voorbij zien komen om bijvoorbeeld een accommodatie te kunnen boeken die geadviseerd wordt. Bij het bestellen van boeken of andere producten via een affiliate link zal Lifeisacatwalk.nl een geringe vergoeding voor krijgen die in het niet valt voor het onderhouden van deze blog.

(de volgende affiliate partners links kunnen in deze blog voorbij komen; bol.com wehkamp.nl booking.com, Daisycon deze van derden afkomstige partnerlinks hebben tracking cookies zodra er geklikt wordt op de link. Deze zijn nodig om ook tot uitbetaling over te gaan aan life is a catwalk zodat wij blijvend jullie kunnen voorzien van leuke reizen, recepten en ideeën!)

Life is a catwalk.nl plaatst alleen affliate links van producten die zij ook echt leuk vinden! Bij het plaatsen van reviews zal er in de blog vermeld worden als het gaat om een samenwerking.

Ook zal Life is a Catwalk.nl  alleen eerlijke reviews plaatsen en samenwerken met bedrijven waarvan zij de producten ook echt leuk vinden en of handig in gebruik zijn.

Life is a Catwalk.nl is niet verantwoordelijk voor de tracking cookies van derden.

Voor vragen ga je naar de pagina: Contact me.

Sport

LIFE IS A CATWALK

LIFE IS A CATWALK

"Stap binnen in de wereld van deze City Mom, altijd op zoek naar de perfecte balans tussen werk en gezin. Samen met haar hubby en dochter reist ze vol enthousiasme de wereld rond. Als foodlover geniet ze vooral van Aziatische gerechten en andere culinaire verrassingen, allemaal lactose- en tarwevrij, nu ook experimenterend met een flexibele vegan levensstijl. Haar specialiteit? Een overheerlijke Poké bowl en haar vegan curry! Volg je mee voor inspirerende voor reisavonturen, smaakvolle ontdekkingen en verhalen over ouderschap?"

All Posts

SOCIAL WIDGET

SEARCH HERE!

LATEST POSTS

CHAPTERS

Book hier je hotel

Book your hotel here

"Begin met het plannen van je droomreis door je accommodatie nu te boeken!"

No time to read now?

Don’t worry! Save on Pinterest to read it later.

Tags

Scroll naar boven