De nieuwe klas van je kind op school, blij of niet?

  1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. De nieuwe klas van...

De nieuwe klas van je kind op school, blij of niet?

Sale juli 2019

De nieuwe groep van je kind wordt binnenkort bekend gemaakt..ben jij blij met de nieuwe indeling? Of toch niet?

En dan komt eindelijk die lang verwachtte mail binnen van de schooldirecteur. De groepen zijn voor het nieuwe schooljaar bekend gemaakt.

De klassen zijn ingedeeld

Goh, het lijkt wel een examen uitslag! Met spanning maak ik de digitale brievenbus open… met pdf van de groepsindeling. Ik lees: Groep 4. Groep 4? Ik check de lijst met 25 namen, maar nee, geen Liv O, haar naam staat er niet bij. Dat zou wel gek zijn want naar mijn weten gaat ons kind naar groep 3. Maar waarom krijg ik deze mail? Waar is haar naam? Waar is haar groep 3?

 

“Goh, het lijkt wel een examen uitslag”

Ik tik wat geïrriteerd een mail in 10 seconden naar de directeur. “Weet u dat de mailing niet helemaal goed is gegaan?”Ik zie graag de groepslijst van mijn dochtertje. Groet, D”

Hierop kreeg ik een nieuwe mail met drie verschillende pdf’jes en ik druk stevig met mijn muis op het eerste document; de eerste lijst. Groep 3a. Weer zie ik haar naam niet. Volgende, groep 3b. Waar is die naam nu? Ik zie haar twee andere beste vriendinnen er wel op staan!? Hoe kan dit?

Best Friends samen?

De laatste… groep 3 en 4 samengevoegd? Ja, daar staat ze. Met wel 6 andere groep 3 kinders waarvan ze er drie van kent en wel 20 kinderen uit Groep 4…gelukkig zit haar BFF erbij. Wát een opluchting!

#zucht

No time to read now?

No worries! Save on Pinterest to read it later.

LIFE IS A CATWALK

LIFE IS A CATWALK

"Meet the Urban Explorer Mom! Her passion for jet-setting with her crew knows no bounds. With her heart deeply connected to her Indonesian heritage, it's no surprise that Bali is her ultimate playground – she practically wrote the book on Bali vibes. 🌴✈️
Join her journey as she blends family travel, cultural exploration.Get ready for a fusion of flavors, stories, and destinations, all guided by the compass of a mom who's redefining the art of modern wanderlust.

All Posts

Hi, i'm Dee!

I hope you’re enjoying our free travel guides & tips! If so, please consider supporting our work. 🤗

LIFE IS A CATWALK

LIFE IS A CATWALK

Maak kennis met de Urban Travelista Mom. Ze heeft een onstuitbare passie voor reizen - vooral in de richting van Azië - en ze neemt haar gezin graag mee op avontuur. Als toegewijde foodie en wijnliefhebber gaat haar hart sneller kloppen bij nieuwe smaakervaringen. Ze is dol op de Aziatische en Franse keuken en houdt haar levensstijl zuivel- en glutenvrij! 🌍🍲🍷

Samen met haar gezin verweeft ze reislust, culinaire ontdekkingen en een gezonde levensstijl in één uniek verhaal. Volg haar reis terwijl ze op zoek gaat naar heerlijke momenten en een vleugje avontuur.

All Posts

8 gedachten over “De nieuwe klas van je kind op school, blij of niet?”

  1. Oh, dat is balen. Is er een speciale reden dat ze dit zo hebben gedaan? Als er maar 6/7 kinderen uit groep 3 zijn en de rest uit groep 4, is er dan wel voldoende aandacht voor de groep 3 leerlingen? Gelukkig heb ik dit nooit gehad bij mijn kinderen, maar zij zaten wel standaard in klassen van 40 leerlingen (zijn opgegroeid in het buitenland)

  2. Hier zitten ze in groep 6 & 7 dus al jaren in dezelfde klas. Toen ze naar 3 gingen had ik ook dat spannende gevoel als jij nu aangeeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven