Museumplein

Coronatesten kindvriendelijker maken

Testen. En weer testen.. Ik weet niet of jij al een corona test hebt ondergaan, maar ik wel. Goed te doen? Daar verschillen de meningen in. Ik heb inmiddels 3x een coronatest ondergaan, zie het als preventief. Een soort van mascararoller zo diep in mijn neus dat mijn oog ervan ging tranen en net niet mijn hersenpan reikte. Zo iets dus.

Niet te vergeten dat dezelfde mascararoller eerst mijn keel had geschraapt waar nog een restje koffie in te vinden was van mijn ochtendlijke latte macchiato met amandelmelk. Hmm…fris, nee dat niet. Goed te doen? Huh nee niet fijn, tot heel onprettig gezien ik een soort chronische lichte verkoudheid of allergie blijk te hebben en mijn neus dus al ruim een half jaar half dicht zit en dus geïrriteerd is.

Een soort van mascararoller zo diep in mijn neus dat mijn oog ervan ging tranen en nét niet mijn hersenpan reikte

Zou ik mijn kindje dit laten ondergaan? Nee, absoluut niet dus. Getraumatiseerd zou ze ervan worden! Dus kom alstublieft met die ademtest waar eerder over gesproken is vooral om te beginnen om ons kroost sneller te kunnen laten testen en sneller weer naar school te kunnen laten gaan en te laten sporten met vriendjes en vriendinnenetjes!

2 Comments

  • Reply witte badkamer mengkraan maart 22, 2021 at 10:28 am

    Ik vind je webpagina leuk, dit is meer dan alleen een blog

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.