Jakarta bij aankomst

Wat is het warm in Jakarta.
Na een heerlijke stop op bijna de helft (ca.6,5 uur) van de reistijd in Dubai en na nog eens ca.8,5 uur vliegen waren we eindelijk in Jakarta gearriveerd. Het is klam en warm in Jakarta. Geen zuchtje wind. Bij aankomst rook ik de geuren van dit mooie warme land. De kruidachtige tonen. Waarop Liv Ocean al antwoordde dat ze het ‘vreemd’ vond ruiken. De geur van de ‘kretek’ sigaretten herkende ik onmiddellijk.
Nadat we buiten snel een deal met een taxichauffeur hebben kunnen sluiten (tegen 30% minder dan het aanbod binnen) waren we binnen een half uur in een airport hotel FM7 met een verkoelend binnenzwembad, die we wel vooraf geboekt hadden bij:

Booking.com

Een frisse duik met mijn meisje maakte de lange vlucht meteen weer goed.

Groot binnenzwembad en sauna’s

 

Daarna een heerlijke nasi met satay ajam gegeten en de buikjes waren weer gevuld. We hebben heerlijk geslapen en de volgende middag waren we klaar voor vertrek naar Yogkakarta!

 

De foto’s zijn wat donker hierboven omdat wij ervoor gekozen hebben om 1 dag in Jakarta te overnachten en wij kwamen in de namiddag pas aan op onze bestemming. Eind van de middag valt de schemer al in.

Beautiful details the fresh flowers in a bowl

 

Wij vinden Jakarta zelf niet een stad om lekker te gaan bezichtigen. Het is hier druk, vuil en je bent niet zomaar ergens in de ‘stad’. Het hotel wat wij kozen lag binnen 30 min rijden van het vliegveld af. Het is namelijke een enorme onderneming om erop uit te gaan in Jakarta en kost enorm veel reistijd, dus kiezen wij safe voor verblijf binnen dit fijne hotel, rusten wat uit, eten hier lekker wat en vlogen de volgende ochtend naar onze nieuwe bestemming Yogjakarta!

Boek dit fijne hotel voor je gezin om snel weer door te kunnen reizen naar jullie volgende bestemming in Indonesië! Rust lekker uit en eet lekker wat en neem een duik in het zwembad. Vol energie vertrek je de volgende dag weer verder!

Next flight to Yogjakarta! Air Asia

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.