Jarig in het paradijs, op Railay

Jarig op Railay!

Wat wil je nog meer…je verjaardag vieren in een stukje paradijs met het mooiste in je leven: je gezinnetje! Daar waren wij dan op onze 2e dag op het prachtig Railay Beach in Thailand en ver genoeg van   de drukte van winkels en massa. Wij hadden dan ook wel een prachtige periode in het laagseizoen uitgekozen, april. Genietend van taart en een kadootje dat mijn lieve ventje weer geregeld had op dit mooie afgezonderde plekje op aarde. Een knuffel en een verjaardagsliedje van mijn prachtig meisje van toen 19 maanden. I loved it! Maar dat kan ook niet anders…het uitzicht is breathtaking, volledig paradijs!  

Genieten van de zonsondergang, lekker eten aan het strand en een heerlijke nachtrust..

Sunset Railay beach

Heerlijk resort aan het strand waar je ook nog heerlijk een plons kan nemen in het zwembad met zeezicht! Lees verder als je wilt weten waar wij verbleven.

 

Ontbijt en diner aan het strand, en ook vanuit het zwembad uitzicht op de adembenemende baai..

breakfast at Railay beach

 

De kamer

Babybedje, heerlijk bad en vergeet niet op je veranda te genieten op een bedje met een boekje en uitzicht op soms de voorbijkomende glurende aapjes! Wij zaten in het Sand Sea resort op Railay beach met een heerlijk zwembad voor jou en je kleintje! Check in de link hieronder of hij nog beschikbaar is:Rai  Kijk verder op mijn blog over nog een verjaardag vieren in een ander stukje paradijs: Gili’s in Indonesië!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.