Jarig in het paradijs, op Railay

 1. Home
 2. /
 3. Destinations
 4. /
 5. Azië
 6. /
 7. Thailand
 8. /
 9. Railay Beach
 10. /
 11. Jarig in het paradijs,...

Jarig in het paradijs, op Railay

Jarig op Railay!

Wat wil je nog meer…je verjaardag vieren in een stukje paradijs met het mooiste in je leven: je gezinnetje! Daar waren wij dan op onze 2e dag op het prachtig Railay Beach in Thailand en ver genoeg van   de drukte van winkels en massa. Wij hadden dan ook wel een prachtige periode in het laagseizoen uitgekozen, april. Genietend van taart en een kadootje dat mijn lieve ventje weer geregeld had op dit mooie afgezonderde plekje op aarde. Een knuffel en een verjaardagsliedje van mijn prachtig meisje van toen 19 maanden. I loved it! Maar dat kan ook niet anders…het uitzicht is breathtaking, volledig paradijs!  

Genieten van de zonsondergang, lekker eten aan het strand en een heerlijke nachtrust..

Sunset Railay beach

Heerlijk resort aan het strand waar je ook nog heerlijk een plons kan nemen in het zwembad met zeezicht! Lees verder als je wilt weten waar wij verbleven.

 

Ontbijt en diner aan het strand, en ook vanuit het zwembad uitzicht op de adembenemende baai..

breakfast at Railay beach

 

De kamer

Babybedje, heerlijk bad en vergeet niet op je veranda te genieten op een bedje met een boekje en uitzicht op soms de voorbijkomende glurende aapjes! Wij zaten in het Sand Sea resort op Railay beach met een heerlijk zwembad voor jou en je kleintje! Check in de link hieronder of hij nog beschikbaar is:Rai  Kijk verder op mijn blog over nog een verjaardag vieren in een ander stukje paradijs: Gili’s in Indonesië!

No time to read now?

No worries! Save on Pinterest to read it later.

LIFE IS A CATWALK

LIFE IS A CATWALK

"Meet the Urban Explorer Mom! Her passion for jet-setting with her crew knows no bounds. With her heart deeply connected to her Indonesian heritage, it's no surprise that Bali is her ultimate playground – she practically wrote the book on Bali vibes. 🌴✈️
Join her journey as she blends family travel, cultural exploration.Get ready for a fusion of flavors, stories, and destinations, all guided by the compass of a mom who's redefining the art of modern wanderlust.

All Posts

Hi, i'm Dee!

I hope you’re enjoying our free travel guides & tips! If so, please consider supporting our work. 🤗

LIFE IS A CATWALK

LIFE IS A CATWALK

Maak kennis met de Urban Travelista Mom. Ze heeft een onstuitbare passie voor reizen - vooral in de richting van Azië - en ze neemt haar gezin graag mee op avontuur. Als toegewijde foodie en wijnliefhebber gaat haar hart sneller kloppen bij nieuwe smaakervaringen. Ze is dol op de Aziatische en Franse keuken en houdt haar levensstijl zuivel- en glutenvrij! 🌍🍲🍷

Samen met haar gezin verweeft ze reislust, culinaire ontdekkingen en een gezonde levensstijl in één uniek verhaal. Volg haar reis terwijl ze op zoek gaat naar heerlijke momenten en een vleugje avontuur.

All Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven