De Blote enkel Trend! – Gastblog

Vandaag doe ik ook weer mee aan de blote-enkeltrend! Enkels mogen wat meer op kleur komen maar daar wordt aan gewerkt as we speak. Hoe fijn is dít mensen! Zon, weekend en een te verwaarlozen to-do lijst (les voor dinsdag voorbereiden – kan maandag ook, badkamer poetsen – geen zin in, boodschappen doen – geen zin in, carnavalsoutfit afmaken – kan de hele week nog, huis opruimen – geen zin in, nierecho regelen – kan niet op zaterdag, aan mijn portfolio didactische vaardigheden werken – helemaal geen zin in).

Tattoo

Wél gedaan vandaag: een afspraak gemaakt bij Skinwerks tattoo -Den Bosch, Holland- 🙌🏼 In mei ben ik aan de beurt. Ik twijfelde tussen een hagedis in mijn nek, een barcode op mijn pols of een foto van de kinderen op mijn rug maar het wordt wat anders. Nu ik de middelbare leeftijd ruim heb bereikt doen de argumenten: “als je oud bent ziet het er niet meer uit” (ik ben al oud), en “wat als je later spijt krijgt?” (Het is al later en ik heb eigenlijk nergens spijt van) er niet meer toe. Dus, I got inked in mei en ik heb er zin in! En nu pak ik de laatste zon in de tuin mee, drink ik witte wijn, geniet van het weekend en wens jullie allen een heel fijne weekend toe 🙂 #weekendvibes #skinwerkstattoo #zonnigegroetjes

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.