Mag ik korte mouwen aan? – Gastblog-

  1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Gastblogger
  6. /
  7. Mag ik korte mouwen...

Mag ik korte mouwen aan? – Gastblog-

  • Mama?” Het is vrijdagochtend 07.00. Ik sta beneden, mijn zoon staat boven. …. mama mag ik korte mouwen aan?”

Oud?

Mijn zoon houdt van de zomer, hij heeft mijn genen dus dat kan bijna niet anders. Om 07.00 uur vanmorgen was het precies 0 graden. Beetje fris voor korte mouwen dus. Mijn zoon is 12 en zit in groep 8, zijn zus is bijna 15 en is al halverwege de middelbare school. Dat maakt mij dus best oud. Om precies te zijn 46 jaar hoewel ik regelmatig vergeet hoe oud ik nou precies ben. Tijdje geleden ging het over leeftijden en daar vertelde ik dat ik 49 was. Ik weet nog dat ik bij mezelf dacht: “49, jeetje, bijna 50. Dat is snel gegaan” maar ik blijk dus 46 te zijn.

Nog in bed ligt mijn echtgenoot M. die is ook 46. Hij begint om 09.00 met werken en dat betekent dat hij om 08.30 opstaat en via douche en fiets op tijd op zijn werk is. Ik werk vandaag thuis en was om 07.00 op. Wat gaat hier niet goed…

 

“Brownie”

Ik ben niet zomaar een gastblogger, ik ben…

Mijn nichtje heeft me gevraagd om af en toe wat voor jullie te schrijven, als gastbloggerop op haar blog Life is a Catwalk. 

Puberende kinderen, Docente en familie van..

Dat ga ik doen, ik schrijf graag over dingen die mij bezighouden. Mijn puberende kinderen, mijn werk als docent op een hogeschool en allerlei random zaken waar ik me over verbaas. Ik ben Annemiek, woon in bourgondisch ’s-Hertogenbosch, de mooiste stad van Brabant. De moeder van Daisy is mijn tante, een nichtje van mijn moeder. Ingewikkelde familieconstructie haha.  

Bikini aantrekken!

Ik ga nog een paar uur werken, maar het is bijna weekend, de temperatuur geeft inmiddels 1 graden aan, de lente hangt in de lucht dus wat maakt mij het uit. Ik denk dat ik vanmiddag mijn bikini aantrek. Sommige dingen moet je afdwingen toch.

Liefs x “Brownie”

No time to read now?

No worries! Save on Pinterest to read it later.

LIFE IS A CATWALK

LIFE IS A CATWALK

"Meet the Urban Explorer Mom! Her passion for jet-setting with her crew knows no bounds. With her heart deeply connected to her Indonesian heritage, it's no surprise that Bali is her ultimate playground – she practically wrote the book on Bali vibes. 🌴✈️
Join her journey as she blends family travel, cultural exploration.Get ready for a fusion of flavors, stories, and destinations, all guided by the compass of a mom who's redefining the art of modern wanderlust.

All Posts

Hi, i'm Dee!

I hope you’re enjoying our free travel guides & tips! If so, please consider supporting our work. 🤗

LIFE IS A CATWALK

LIFE IS A CATWALK

Maak kennis met de Urban Travelista Mom. Ze heeft een onstuitbare passie voor reizen - vooral in de richting van Azië - en ze neemt haar gezin graag mee op avontuur. Als toegewijde foodie en wijnliefhebber gaat haar hart sneller kloppen bij nieuwe smaakervaringen. Ze is dol op de Aziatische en Franse keuken en houdt haar levensstijl zuivel- en glutenvrij! 🌍🍲🍷

Samen met haar gezin verweeft ze reislust, culinaire ontdekkingen en een gezonde levensstijl in één uniek verhaal. Volg haar reis terwijl ze op zoek gaat naar heerlijke momenten en een vleugje avontuur.

All Posts

1 gedachte over “Mag ik korte mouwen aan? – Gastblog-”

  1. Pingback: Horror! De avondvierdaagse! - Lifeisacatwalk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven