Campinglife in Frankrijk – gastblog

 1. Home
 2. /
 3. Destinations
 4. /
 5. Europa
 6. /
 7. Nederland
 8. /
 9. Campings Nederland
 10. /
 11. Campinglife in Frankrijk –...

Campinglife in Frankrijk – gastblog

Ik ben in Frankrijk. Met echtgenoot en kinders. Voor het eerst kamperen we niet maar hebben we onze intrek genomen in een stacaravan op een camping aan de Atlantische kust. De stacaravan heeft een houten veranda en staat 100 meter van het strand. Onze campingburen zijn niet Nederlands en dat vind ik top. Burengeluiden klinken toch net wat gezelliger in het Frans (ik tel de lelijke krijsende verwende Franse achterbuurpeuter niet mee tot de gezellige geluiden, ik heb al meerdere boze blikken naar zijn ouders gezonden en ik heb zin om heel hard te krijsen als hij net slaapt).

Voor de prijs van 1 nacht hier tukken kunnen zeker 7 Bossche daklozen overnachten in de lokale nachtopvang.

De camping is van het soort met slagboom en animatie. Voor de prijs van 1 nacht hier tukken kunnen zeker 7 Bossche daklozen overnachten in de lokale nachtopvang.

La Piscine

Vanmorgen toog ik met kinderen naar La Piscine; een zwemparadijs met glijbanen en palmbomen. En ligstoelen vol met hele bruine mensen. Alle mannen in Speedo want dat is verplicht in La Piscine. Nu ben ik over het algemeen geen fan van de gemiddelde man gehuld in Speedo. Zo confronterend en nietsverhullend eerlijk. Maar er is altijd een uitzondering.

De Speedo

Rondzwemmend troffen we de daily aqua-gym groep; in een apart bad dreven zeker 35 dames van middelbare (mijn) leeftijd. Voor de groep stond op de kant een gespierde pezige diepbruine man met zijn haar in een staart in een heel klein mini-broekje de oefeningen voor te doen. Zijn mini-broekje weerhield hem er niet van zijn benen in de lucht te gooien en aanstootgevende bewegingen met zijn heupen te maken. De dames van middelbare (mijn) leeftijd en ik vonden dat helemaal niet erg. Ik besloot even nonchalant te blijven hangen om de moves van deze camping-Adonis te bekijken. Aan het einde van de les dook hij als toegift met zijn kleren aan via een dubbele salto het bad in en zwom een ererondje tussen zijn 35 vrouwen van middelbare (mijn) leeftijd.

Ik ga morgen weer naar La Piscine. Dat snappen jullie. Mijn waardering voor de Speedo neemt toe.

 

Brownie.

No time to read now?

No worries! Save on Pinterest to read it later.

LIFE IS A CATWALK

LIFE IS A CATWALK

"Meet the Urban Explorer Mom! Her passion for jet-setting with her crew knows no bounds. With her heart deeply connected to her Indonesian heritage, it's no surprise that Bali is her ultimate playground – she practically wrote the book on Bali vibes. 🌴✈️
Join her journey as she blends family travel, cultural exploration.Get ready for a fusion of flavors, stories, and destinations, all guided by the compass of a mom who's redefining the art of modern wanderlust.

All Posts

Hi, i'm Dee!

I hope you’re enjoying our free travel guides & tips! If so, please consider supporting our work. 🤗

LIFE IS A CATWALK

LIFE IS A CATWALK

Maak kennis met de Urban Travelista Mom. Ze heeft een onstuitbare passie voor reizen - vooral in de richting van Azië - en ze neemt haar gezin graag mee op avontuur. Als toegewijde foodie en wijnliefhebber gaat haar hart sneller kloppen bij nieuwe smaakervaringen. Ze is dol op de Aziatische en Franse keuken en houdt haar levensstijl zuivel- en glutenvrij! 🌍🍲🍷

Samen met haar gezin verweeft ze reislust, culinaire ontdekkingen en een gezonde levensstijl in één uniek verhaal. Volg haar reis terwijl ze op zoek gaat naar heerlijke momenten en een vleugje avontuur.

All Posts

4 gedachten over “Campinglife in Frankrijk – gastblog”

 1. Pingback: De leukste hondencamping en voor kinderen - en wat heb je nu echt nodig? - Lifeisacatwalk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven