Lidl sokken, serieus?


Lidl sokken, serieus.

Ik twijfel steeds meer over mijn fashion-opvoeding. Mijn kinderen heb ik altijd getracht leuk aan te kleden. Zelfs al voor dat ze geboren waren beschikten ze over een zeer uitgebreide garderobe.
Ik vond, en vind het belangrijk dat ze er leuk uitzien. Puberella als peuter in de meest adorable Oililiy outfits, afgestyld met snoezige bontjasjes en zilveren cowboylaarsjes. Zoon in hippe kleurige doch stoere outfits. Tot ze een jaar of 10 waren had ik de vrije hand en trokken ze zonder mopperen alles aan dat ik klaarlegde.

Hij ontwikkelde een eigen stijl!?

Een paar jaar geleden besloot zoon dat dat tijdperk ten einde was.

De hippe gele chino bleef ongedragen in de kast liggen net als het bleached jeansoverhemd, de Stan Smiths, de Hema boxers en het witte overhemd
Zijn smaak ontwikkelde zich van oogverblindende neonkleurige Nikes (horror), t-shirts met StarWars afbeeldingen tot Tommy Hilfiger en Lacoste shirts en af en toe een donkerblauwe polo om mij te pleasen.
Ik had me net bij de situatie neergelegd en bracht al zijn ongedragen kleding naar de kledingbak toen hij ineens een onverwachtste mode-weg insloeg.
Lidl sokken, serieus?

Zeeman sneakers en Lidl sokken

Naast zijn recente fascinatie voor de kledinglijn van Zeeman (de ganse collectie staat op zijn wishlist inclusief de meest lelijke sneakers die je ooit gezien hebt) heeft hij nu zijn zinnen gezet op Lidl sokken. Ik hoopte dat het een grap was, een soort gimmick. Maar no, hell no.
Lidl sokken. Je leest het goed. De Lidl verkocht enige tijd geleden sokken voor een euro. Witte badstof sokken met een Lidl logo erop.
Deze sokken worden nu voor 15 euro per paar aangeboden op Marktplaats. Het liefst wil hij twee paar om over elkaar heen te dragen.
Serieus. Where did I go wrong.

Zomerlezen juni 2019

3 Comments

  • Reply Coco juni 12, 2019 at 1:26 pm

    Grappig! Ik dacht ook dat het een mopje was hihi ik zou ze toch niet dragen voor het werk hoor…

  • Reply Frederique juni 18, 2019 at 8:09 am

    Hahaha, ik heb zo gelachen om je post. Heel herkenbaar ook. Heeft hij de Febo slippers ook al? 😉

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.