Lidl sokken, serieus?

  1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Gastblogger
  6. /
  7. Lidl sokken, serieus?

Lidl sokken, serieus?


Lidl sokken, serieus.

Ik twijfel steeds meer over mijn fashion-opvoeding. Mijn kinderen heb ik altijd getracht leuk aan te kleden. Zelfs al voor dat ze geboren waren beschikten ze over een zeer uitgebreide garderobe.
Ik vond, en vind het belangrijk dat ze er leuk uitzien. Puberella als peuter in de meest adorable Oililiy outfits, afgestyld met snoezige bontjasjes en zilveren cowboylaarsjes. Zoon in hippe kleurige doch stoere outfits. Tot ze een jaar of 10 waren had ik de vrije hand en trokken ze zonder mopperen alles aan dat ik klaarlegde.

Hij ontwikkelde een eigen stijl!?

Een paar jaar geleden besloot zoon dat dat tijdperk ten einde was.

De hippe gele chino bleef ongedragen in de kast liggen net als het bleached jeansoverhemd, de Stan Smiths, de Hema boxers en het witte overhemd
Zijn smaak ontwikkelde zich van oogverblindende neonkleurige Nikes (horror), t-shirts met StarWars afbeeldingen tot Tommy Hilfiger en Lacoste shirts en af en toe een donkerblauwe polo om mij te pleasen.
Ik had me net bij de situatie neergelegd en bracht al zijn ongedragen kleding naar de kledingbak toen hij ineens een onverwachtste mode-weg insloeg.
Lidl sokken, serieus?

Zeeman sneakers en Lidl sokken

Naast zijn recente fascinatie voor de kledinglijn van Zeeman (de ganse collectie staat op zijn wishlist inclusief de meest lelijke sneakers die je ooit gezien hebt) heeft hij nu zijn zinnen gezet op Lidl sokken. Ik hoopte dat het een grap was, een soort gimmick. Maar no, hell no.
Lidl sokken. Je leest het goed. De Lidl verkocht enige tijd geleden sokken voor een euro. Witte badstof sokken met een Lidl logo erop.
Deze sokken worden nu voor 15 euro per paar aangeboden op Marktplaats. Het liefst wil hij twee paar om over elkaar heen te dragen.
Serieus. Where did I go wrong.

Zomerlezen juni 2019

No time to read now?

No worries! Save on Pinterest to read it later.

LIFE IS A CATWALK

LIFE IS A CATWALK

"Meet the Urban Explorer Mom! Her passion for jet-setting with her crew knows no bounds. With her heart deeply connected to her Indonesian heritage, it's no surprise that Bali is her ultimate playground – she practically wrote the book on Bali vibes. 🌴✈️
Join her journey as she blends family travel, cultural exploration.Get ready for a fusion of flavors, stories, and destinations, all guided by the compass of a mom who's redefining the art of modern wanderlust.

All Posts

Hi, i'm Dee!

I hope you’re enjoying our free travel guides & tips! If so, please consider supporting our work. 🤗

LIFE IS A CATWALK

LIFE IS A CATWALK

Maak kennis met de Urban Travelista Mom. Ze heeft een onstuitbare passie voor reizen - vooral in de richting van Azië - en ze neemt haar gezin graag mee op avontuur. Als toegewijde foodie en wijnliefhebber gaat haar hart sneller kloppen bij nieuwe smaakervaringen. Ze is dol op de Aziatische en Franse keuken en houdt haar levensstijl zuivel- en glutenvrij! 🌍🍲🍷

Samen met haar gezin verweeft ze reislust, culinaire ontdekkingen en een gezonde levensstijl in één uniek verhaal. Volg haar reis terwijl ze op zoek gaat naar heerlijke momenten en een vleugje avontuur.

All Posts

3 gedachten over “Lidl sokken, serieus?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven